Kapcsolat

  1. Szúnyogháló szerelés
  2. Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Árajánlatainkat a lehető leggyorsabban megpróbáljuk elkészíteni, kérjük adjon meg hozzá minden szükséges adatot. Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.

Kapcsolat Kapcsolat

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Több, mint 20 éve foglalkozom árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, javításával és beszerelésével. Egyéni vállalkozóként válogatott, jó minőségű termékeket forgalmazunk, igényes, minőségi munkánkkal szeretnénk biztosítani, hogy minden ügyfelünk a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást kapja. A https://szunyoghalo-budapest.hu/ weboldalunk kizárólag szúnyogháló termékek értékesítéséről, illetve szúnyogháló javításáról szól. Részletes információval szolgálhatunk fix keretes szúnyoghálókról, rolós szúnyoghálókról, illetve pliszés és állatbiztos szúnyogháló termékeinkről. Igyekeztünk minden olyan információt összegyűjteni, amely kellő segítséget nyújt az Önnek legjobban megfelelő redőny kiválasztásához.

Forgalmazzunk továbbá redőnyöket, naphálókat, garázskapúkat, redőnymotort, gurtnit, zsinórt, redőny automatát és egyéb redőny alkatrészeket. Vállaljuk e termékek javítását, beszerelését és ingyenes szaktanácsadással is állunk rendelkezésükre. Ha megválaszolatlan kérdése van nincs más teendője, mint hívni a +36 (20) 280 33 71 telefonszámon és mi szívesen segítünk önnek.

Minden termékünkre és az általunk elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk. Amennyiben velünk végezteti el a munkát, ingyenesen biztosítjuk a felmérést és kiszállást Pest megye valamennyi településén.

Amennyiben több szúnyogháló vásárlását tervezi vagy komplexebb termék ára felöl érdeklődik kérem írjon ajánlatkérést az ajanlatkeres@szunyoghalo-budapest.hu email címre, melyben részletesen írja le a szúnyogháló méreteit, szúnyogháló típusát, illetve egyéb kívánságait.

Cégadatok

Egyéb információk

  • Jogvédelem
    A Karsai Olivér előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása, értékesítése.